TEMPORADA D’HIVERN 2017 :)

TEMPORADA D’HIVERN 2017 🙂

Els resultats més destacats de l’atleta han estat la medalla d’or en el Campionat del Món, la segona plaça de la general de la Copa del Món en modalitat sprint i la tercera en combinada.

 

Clàudia Galícia tanca un any amb un total de 21 competicions per tot Europa “Estic molt contenta d’any rere any millorar els meus resultats en esquí de muntanya i poder estar al podi general de la Copa del Món” explicava GalIcia.

Clàudia GalIcia ha tancat una temporada d’esquí de muntanya espectacular. Una temporada que va començar el 8 de desembre amb proves autonòmiques i nacionals que li van servir per preparar els grans reptes de la temporada que eren la Copa del Món i al Mundial. D’aquesta manera, abans de començar la Copa del Món, Clàudia va aconseguir endur-se el Campionat Autonòmic tant de Vertical com Individual, i el Campionat d’Espanya Sprint. Més endavant també aconseguiria el Campionat d’Espanya Individual i la segona posició en el Campionat d’Espanya de Vertical. Malgrat aquests bons resultats, el plat fort de la temporada arribaria amb la Copa del Món i al Mundial. El cap de setmana del 21 i 22 de gener, Font Blanca, a Andorra, inaugurava la temporada internacional i Clàudia Galícia aconseguia dos quarts llocs en la prova individual i vertical.

 

Sense temps per reposar, el cap de setmana següent l’elit de l’esquí de muntanya es citava una altra vegada als Pirineus. Aquest cop a Cambre d’Aze es disputava la segona prova de la Copa del Món on Clàudia aconseguiria un cinquè lloc en la prova individual i aconseguiria el primer podi de la Copa del Món 2017 amb un segon lloc a la prova sprint. La bona ratxa s’allargaria en la següent prova a Turquia, amb una meritòria tercera posició en la prova individual i una segona posició en la sprint.

Però el millor encara havia d’arribar. El 24 de febrer començava el Mundial a Transcavallo, Itàlia. L’atleta de Torelló començava amb una setena plaça en la prova individual i una medalla de plata en la prova per equips al costat de Mireia Miró. Finalment, després de preparar-se a consciència durant tota la temporada arribaria el triomf més esperat. Després d’una carrera excepcional, l’atleta de Torelló s’alçava amb el Campionat de Món de sprint. I per si fos poc, acabaria el Campionat del Món amb una sisena plaça en la prova vertical i dues medalles de plata en relleus i combinada.

Després d’una aturada es reprenia la Copa del Món amb la prova a Mondolé. L’objectiu de la Clàudia era assegurar el podi de la general sprint. Així ho va fer, i va tornar a casa amb la segona plaça de la general a la Copa del Món sprint i la tercera posició de la general combinada.

A més del mundial i les proves estatals, enguany Clàudia Galícia ha participat en una Grand Course amb una companya de luxe, Laetita Roux. L’atleta de Torelló va participar en la Adamello Ski Raid, una de les clàssiques del calendari d’esquí de muntanya. Al costat de la francesa van aconseguir completar en segona posició.

Amb aquests bons resultats Galícia tanca una vegada més una temporada on confirma la seva progressió en l’elit de l’esquí de muntanya i se situa any rere any en els graons més alts del podi.

Leave a Reply